Koordinoi varastointiasi

Tallennustilan koordinointi
Tallennuksen ei tarvitse olla rumaa. Aloita varastointisi koordinointi ja tee nykyiset huonekalusi toimimaan älykkäämmin laajalla säilytyslaatikoiden ja -korien valikoimallamme, jotka on suunniteltu sopimaan kauniisti yhteen suosituimpien säilytysjärjestelmien kanssa.

Valitse järjestelmäsi:

KALLAX Tyylikäs ja yksinkertainen. Muuta säilytystilaasi tarkoituksella rakennetuilla laatikoilla, koreilla ja sisäkkeillä aina suosituille KALLAX-hyllyillemme.

BESTÅ Monikäyttöinen koordinoitu säilytystila. Löydä siisti paikka koko kirja-, elokuva-, aikakauslehti- ja pelikokoelmasi säilyttämiseen erityisesti BESTÅ:lle suunniteltujen säilytyslaatikoiden ja korien avulla.

BILLY Moderni ja muokattavissa varastointi. Järjestä palat ja pussit laatikoilla ja koreilla, jotka on räätälöity klassiseen BILLY-kirjahyllyihimme sopivaksi.

PAX Sinulle sopiva säilytystila. Löydät kaiken nopeasti PAX-vaatekaappisi mittojen mukaan valmistettujen laatikoiden, korien ja järjestelyjen avulla.

METOD Laatu ja tyyli ovat välttämättömiä säilytyksen koordinoinnissa. Menestyksen reseptisi on järjestetty keittiö. Löydä koti kaikille pannuille, pannuille ja mausteille yhdistämällä METOD mihin tahansa laatikko-, jäte- tai seinäsäilytysratkaisuihimme.

IVAR Kestävä, luonnollinen säilytys. Massiivimäntyä valmistettu IVAR vanhenee kauniisti ja sopii komeasti laatikoiden, korien ja aikakauslehtitiedostojen kanssa. Kestävä ratkaisu varastointisi yhteensovittamiseen.

BROR Vahva, tukeva ja käytännöllinen. Sinkitystä teräksestä valmistettu BROR on parasta täydentää kulutusta kestävien säilytyslaatikoiden ja -korien kanssa.

BRORin säilytystilavalikoima

SAMLA-sarja
Kannelliset SAMLA-säilytyslaatikomme ovat ihanteellisia suuren määrän tavaran säilyttämiseen viemättä paljon tilaa. Kaikki laatikot ovat pinottavia, sillä niissä on kannet ja pienten koko on suhteessa isoihin. Niissä kaikissa on myös kädensijat ja ne on valmistettu läpinäkyvästä materiaalista.

Tutustu lisää säilytysvalikoimaamme

Säilytys ja järjestely:

  • Kirjahyllyt ja hyllyt
  • Säilytysratkaisut
  • Kaapit ja kaapit
  • TV- ja mediahuonekalut
  • Lippaat ja laatikostot
  • Vaatekaapit
  • Pienet säilytystilat ja järjestelyt
  • Sisäpöydät, buffetit ja konsolipöydät
  • ul>