Rentoutumista yhdelle: 15 parasta lepotuolia Budgetista Boutiqueen

On sanottava, että “minun aikaa” ei voida saavuttaa poikkileikkaussohvalla. Uskallanpa olla, ettei sitä pitäisi tehdä edes nojatuolissa. Se pitäisi, jos minulta kysytään, suorittaa lepotuolissa. Koska olet sen arvoinen. Vakavasti, aion kuitenkin määrittää yhä enemmän lepotuoleja sisustusasiakkaillemme. Se on trendi, joka on nousussa. Näyttää siltä, että kaikki haluavat kotiinsa pienen nurkan, johon he voivat käpertyä, ja mielestäni lepotuolilla venytteleminen – oli se sitten kangasta tai nahkaa, minimalistista tai lihavaa – on paras tapa tehdä se.

Ja niin tämä postaus syntyi. Alla olen esitellyt Australian parhaat lepotuolit. Tyylikäs ja seksikäs tietysti, mutta myös mukava. Nauti insposta (ja mahdollisista ostoksista!).

1. Soderham Chaise Lounge
IKEA:n Soderham Chaise Lounge aloittaa tämän kierroksen. Se on edullisin kaikista tämän postauksen lepotuoleista, mutta se ei tarkoita, että laadusta tinkisit. Tukeva mutta profiililtaan virtaviivainen tuoli on saatavana viidessä neutraalissa värissä ja täytetty erittäin kestävällä vaahdolla. Se on käsivarreton ja nostettu korkeille jaloille, joten se toimisi hyvin pienemmässä huoneessa nurkkaan lampun, sivupöydän ja viinilasillisen kanssa.

2. Drake Modulaarinen sohva
Jos etsit paksumpaa, muhkeampaa leposohvaa rentoutumiseen, Brosan Drake Modular Chaise Piece on varma veto. Se on täytetty sisäisillä siksakjousilla ja päällystetty kuudella valitsemallasi materiaalilla. Se on maanpinnan tasoinen huonekalu, joka on luotu mukavuutta ajatellen.
Lempimateriaalini on rauhallinen ja kutsuva Dolly White, joka sopii yhteen tämän vuoden suurimmat trendit, boucle-kangas.

3. Vimle Chaise Lounge
Vimle Chaise Lounge on toinen hämmästyttävä IKEA-tuote, mutta tämä on hieman lihavampi kuin tämän listan alussa näkemäsi kapea vastine. Mikä tekee tästä lepotuolista niin erikoisen, on se, että se on enemmän kuin näkee. Toki sinulla on mukavuutta, kaksi korkeaa vartta ja kuusi kangasviimeistelyä, joista voit valita, mutta tämä tuoli antaa sinulle jotain ylimääräistä: säilytystilaa. Nosta pahan pojan istuin kaasulla, niin saat esiin kokonaisen osan alta, johon voit säilyttää tyynyjä ja peittoja. Rakastamme salaista lokeroa, eikö niin?

4. New Hampshire Daybed
Freedomin New Hampshire Fabric -sohva ei ehkä luokittele itseään lepotuoleiksi, mutta otan sen mukaan, koska se oli liian jumalallista esittelemättä. Pellavasekoiteverhoilu ja löysä päällinen eivät ainoastaan tee tästä helposti puhdistettavaa ja vähän huoltoa vaativaa kauneutta, vaan se luo mukavuuden tunteen, joita jotkut muut tämän postauksen kiesit eivät tee. Tässä leposohvassa on myös käännettävä selkätyyny ja hajontatyyny, ja se tuntuu kodilta useissa sisustustyyleissä. Anna minulle punaviini ja sytytä tuli!

5. Kate Daybed
Brosan Kate Daybed on toinen, joka ei halua kutsua itseään lepotuoliksi, mutta siinä on kaikki sen tunnusmerkit ja se näyttää melko herkulliselta, jos minulta kysytään. Istu sivusatulaan tämän kaunotarjousen selässä tai makaa ja venyttele hyvän kirjan parissa. se tarjoaa mukavuutta riippumatta siitä, kuinka käytät sitä. Tässä lepotuolissa on kaksi kangasvaihtoehtoa ja kahdeksan värivaihtoehtoa, joten voit todella valita tilaan parhaiten sopivan lookin. Yllä oleva vihreä on melko häikäisevä ja osuu yhteen tämän vuoden suurista väritrendeistä, joten se olisi paras valintani.

6. Vittoria Chaise lepotuoli
Minun täytyy ilmoittaa tässä ja nyt, että olen hieman ihastunut Living By Designiin. Saamme heiltä paljon tyynyjämme asiakkaille, mutta heillä on myös runsaasti upeita huonekaluja. Vittoria Chaise Lounge Chair on yksi monista varastossa olevista lepotuoleista, ja rakastan sen ulkoasua. Ohuille mustille metallijaloille korotettu siluetin puhtaat linjat pitävät sen tyylikkäänä, mutta se on myös niin mukava. Viiden vuoden rajoitettu rakennetakuu on iso bonus, samoin kuin valinta kahdesta rauhoittavasta ja neutraalista kangasväristä. Ehdoton erottuva.

7. Pilotti Chaise lepotuoli
Pilotti Chaise lepotuoli on toinen Living By Designilta. Se on kuitenkin hieman kookkaampi kuin yllä näkemäsi Vittoria Chaise, leveämmällä ja korkeammalla käsivarsilla voit todella viihtyä. Saatavana kolmessa värissä (yllä oleva oliivinvihreä on suosikkini), uskon, että tässä jumalallisessa lepotuolissa on tarpeeksi tilaa käpertyä kirjan ja turkisvauvan kanssa ilman, että tunnet ahtautta. Vaikka tämä on kiistatta paksu lepotuoli, korkeat ohuet jalat luovat mukavan tasapainon tunteen. Pehmo, varmasti, mutta myös erittäin tyylikäs ja hoikka.

8. La Croix Chaise
Coco Republicin La Croix Chaise ei varsinaisesti huuda “kierry minulle hyvän kirjan kanssa”, mutta se on niin upeaa katsottavaa, että minun oli vain lisättävä se. Pariisilaisen muotoilun vaikutuksesta ja tukevasta metallirungosta boucle-kankaalla kehuneena epäilen, että tämä on mukavampaa kuin luuletkaan. Vaikka se osoittautuisikin enemmän suunnitteluksi kuin rentoutumiskohteeksi, haluaisin sellaisen kappaleen kotini nurkkaan, eikö niin?

9. Carson Curved -sohvasohva
Carson Curved -sohvasohva saa TLC-hyväksyntämerkinnän. Olen tilannut tämän äskettäin asiakkaalle, näin sen hänen kotonaan ja istuin sen päällä itse. Ja voin vakuuttaa teille, että se on niin unenomaista kuin miltä se näyttää. Tämän lepotuolin orgaaniset kaaret saavat sen tuntumaan niin hienostuneelta, kun taas paksu pohjatyyny antaa sille todellisen ylellisyyden tunteen. Tämä on huonekalu, johon voit uppoutua tuntikausia. Se tarjoaa myös paljon monipuolisuutta; käpertyä tähän, lukea kirjaa lapsille tai istua tuolilla, kun ystävät ovat ohi. Ehdottomasti yksi suosikeistani tältä listalta.

10. Allegra-tuoli
Älä nyt rullaa, koska tämän yllä olevan Allegra-tuolin kangas näyttää pelottavalta. Kuulen, mutta se on lopetettu. Voit itse vierailla Pehmo-esittelytilassa ja koristella sen valitsemallasi sisustuskankaalla. Tämän lepotuolin profiili tuntuu ehdottomasti perinteisemmältä, joten jos sinulla on koti, jossa on aikakauden yksityiskohtia tai Provincial tai Hamptons -malli, näen sen toimivan upeasti. Tässä tuolissa on myös Plushin 10 vuoden Piece of Mind -takuu, joten saat ulkonäön ja mukavuuden lisäksi myös varmuuden.

11. Deep Thoughts -nahkaistuin
Bludotin Deep Thoughts -nahkaistuin on juuri sellainen, jonka olen juuri määritellyt asiakkaalle, ja toivon ja rukoilen, että he hyväksyisivät sen oston, koska se näyttää todella ilmiömäiseltä. Tämän lepotuolin jauhemaalattu teräsjalusta antaa sinulle tarvitsemasi tuen, kaareva profiili kiinnostaa ja kiehtoo ja säädettävä ristiselän tyyny tarjoaa mukavuutta. Se on trifecta suunnittelun edessä! Saatavana kamelin, vihreän tai mustevärisenä nahkaisena, se on aurinkotuoli, joka antaa todellisen ilmeen.

12. Sabrina Chaise Lounge
Melbournessa Australiassa suunniteltu ja käsintehty Zusterin Sabrina Chaise Lounge on sekä hienostunut että ylellinen. Istuintyynyt, jotka on kääritty 85 % höyhenellä ja 15 % untuvalla, takaavat täydellisen pehmusteen. Lehtipuinen sisärunko antaa sinulle rakenteen, jota tarvitset myös pitkäaikaisen tuen varmistamiseksi. Saatavana yli 20 eri kankaalla, tämä lepotuoli, jonka voit muokata yksilölliseen tyyliisi sopivaksi. Yllä oleva vihreä väritarina on melko unenomainen, mutta siellä on tonnia muitakin, joten jotain hillitympää saa mieleesi.

13. Rico Divan Chaise Lounge
Design Stuffin Rico Divan Chaise Loungessa on selvästi erottuva eleganssi. Se juoksee lattialle asti, toisin kuin ohuilla jaloilla nostettuna, on hieman hallitsevampi ja samalla herkkä. Siinä on klassinen luonnonvalkoinen väritarina, pehmeä kosketus ja kaarevuus kaikissa oikeissa paikoissa. Se voisi toimia leposohvana, muistuttaa perinteistä sohvaa ja antaa ehdottomasti leposohvan tunnelmaa. Aseta se makuuhuoneesi nurkkaan tai anna sille oma paikka virallisessa olohuoneessasi. Joka tapauksessa se antaa selkeän muotoilun.

14. Vuelta Chaise Lounge
Domon Vuelta Chaise Lounge yhdistää klassisia ja moderneja muotoja niin onnistuneesti. Se antaa sinulle hieman nyökkäys perinteiseen ja tuntuu täysin kotoisaksi myös modernissa ympäristössä. Se on pronssinen jalka, joka nostaa asioita suunnittelun etupuolella; mukava ominaisuus, jota monissa muissa tämän postauksen lepotuoleissa ei ole. Hinta vaihtelee täällä valitsemasi koon ja materiaalin mukaan, mutta on sanomattakin selvää, että se huutaa ylellisyyttä ja tekee todellisen vaikutuksen huoneeseesi.

15. Featherston Chaise Lounge
Älä anna markkinoiden halpojen kopioiden pettää. Grazia and Co:n Featherston Chaise Lounge on todellinen tarjous. Syntynyt vuonna 1953, se on alkuperäinen, joka on kestänyt ajan kokeen. Tämä muotoiltu kauneus ei ole vain hämmästyttävää katsella, vaan myös mukava. Säädettävän niskatuen ja massiivipuisen apurungon ansiosta se yhdistää muodon ja toiminnan täydellisesti. Tämä on ehdottomasti lepotuoli alkuperäisen muotoilun ystäville. Katso kuinka upea se istuu yllä olevassa ympäristössä. Mitä ei kannata ihailla? Mikä yllä olevassa kuvassa olevista lepotuoleista on suosikkisi? Kuulostaa alla olevista kommenteista. Haluaisin kuulla sinusta!