IKEA PAX Closet System -arvostelu!

IKEA PAX -kaappijärjestelmän tarkistus!
Harkitsetko IKEA PAX -kaappijärjestelmän asentamista? Jaan kaiken, mistä pidän meissä ja ne muutamat asiat, joista en! Jeff ja minä olemme jakaneet pienen makuuhuoneen vaatekaappimme nyt 7 vuotta, joten kun päätimme ottaa askeleen pääkylpyhuoneen lisäyksen kanssa (voit nähdä pääkylpyhuoneemme paljastavan {tästä}, jos unohdat sen), voit veikata, että olin mukana vaatehuone tuossa vauvassa! Kaappijärjestelmän valintamme oli helppo, koska asensimme sen vanhaan taloomme ja rakastimme sitä – IKEA:n PAX-kaappijärjestelmää. Se on pitkälti kaappijärjestelmien kultakukko – niin paljon parempi kuin perusvalkoinen lankajärjestelmä, mutta ei läheskään yhtä kallis kuin California Closetsin tai The Container Storen ELFA-kaappijärjestelmä.

Tänään otan sinut kiertueelle uudesta kaapistamme ja jaan myös rehellisen IKEA PAX -kaappijärjestelmäarvosteluni kaikella, josta pidän siinä, ja niistä harvoista asioista, joista en. Oletko valmis tarkistamaan sen? (Viesti sisältää affiliate-linkkejä; täydellinen ilmoitus saatavilla. Kun astut kylpyhuoneeseen makuuhuoneestamme, uusi vaatehuone on vasemmalla taskuluukun takana: Se on tavallinen edullinen 6-paneelinen ovi, mutta me pukeuduimme sen lisäämällä {tämä tyylikäs suorakaiteen muotoinen huuhteluveto} satiinimessingistä tyypillisen pienen ympyrävedon sijaan: Menemme sisään vain minuutin kuluttua… mutta ensin kerron nopeasti, kuinka aloitat IKEA-kaapin suunnittelun. Heidän kaappijärjestelmänsä perustuu PAX-vaatekaapin kehyksiin (saatavilla kolmessa leveys-, kahdessa syvyydessä ja kahdessa korkeudessa), jotka sitten mukautat KOMPLEMENT-tarvikkeilla. Koska osa uudesta kaapistamme on vanhan kylpyhuoneemme paikalla, kaappimme leveys oli määritettiin meille noin 6,5 jalan korkeudeksi.

Tämä tarkoitti, että meillä oli tilaa syvemmille 22 tuuman vaatekaapin kehyksille toisella puolella, mutta vain matalammille 13 tuuman syville kehyksille toisella (jos teimme kaikki 22 tuuman syvät kehykset , kaapin keskellä ei olisi tarpeeksi tilaa): Olimme ab le räätälöidä kaappimme pituutta rakennusprosessissa – suunnittelimme sen niin, että kolme vaatekaappia (kaksi 39″ leveää kehystä päissä + yksi 19″ leveä keskellä) kummallakin puolella sopivat täydellisesti. Tämä on nopea iPhone-kuva siitä, miltä se näytti, kun olimme laittaneet uuteen tilaan vain PAX-vaatekaapin kehyksiä: Vaatekaappien kehykset kiinnitettiin seiniin runkojen takasivun yläpuolelta kipsilevyankkureilla ja kiinnitettiin toisiinsa. kiinnitä pylväsruuvit lähelle alustaa ja yläreunaa (poraa vain yhden vaatekaapin esiporatun reiän läpi viereisen vaatekaapin esiporattuun reikään ja aseta ja kiristä ruuvi). Nopea vinkki – varmista, että asetat ruuvit reikien läpi, joita mikään sisustustarvike ei käytä, jotta sinun ei tarvitse tehdä niitä uudelleen.

KOMPLEMENT Pull-Out Vaatetanko
13 tuuman syvät IKEA-vaatekaapit eivät ole riittävän syviä tyypilliselle vaatetankolle, mutta IKEAlla on melko nerokas ratkaisu ripustettaville vaatteille – nämä ulos vedettävät vaatetankot, jotka antavat sinulle mahdollisuuden kaupassa roikkuvat vaatteet etusuuntaan: Ei ole niin helppoa löytää jotain nopealla vilkaisulla, kun ne roikkuvat tähän suuntaan, mutta se toimii todella hyvin tavaroille, joita ei käytetä päivittäin, kuten mekkojani. Ja kiskot ulottuvat ulos, mikä on siisti ominaisuus, jos haluat ylimääräistä ripustustilaa joidenkin asioiden kuivaamiseen tai asun ripustamiseen seuraavana päivänä.

IKEA KOMPLEMENT Pull- Ulos housujen ripustin
Vaatetangon alapuolella mekkoni kanssa minulla on 39 tuuman KOMPLEMENT ulosvedettävä housuripustin, jossa on tavallinen hylly, joka erottaa nämä kaksi: 13 tuuman syvä koko, joka minulla on, sopii yhdelle housulle. ripustin (ellet kerro niitä päällekkäin), kun taas 22″ syvä koko sopii kahdelle housuparille henkaria kohden hieman päällekkäin. Pidän kaikkia housujani, jotka rypistyvät näissä ulosvedettävissä ripustimissa, mutta kaikki farkut, leggingsit, lenkkeilyhousut jne. laatikoissa.

IKEA KOMPLEMENT -hyllyt
IKEA valmistaa vaatekaappiinsa sopivia hyllyjä kaikissa mahdollisissa leveys- ja pituusvaihtoehdoissa. Käytin niitä useissa paikoissa kaapissani – jokaisen vaatekaapin ylälaatikon päällä kaappimme vasemmalla puolella (se estää laatikoiden sisällä olevan pölyntymisen), housujen ripustimen päällä, useimpien vaatekaappien yläosassa. mahtuu suuria säilytyskoreja ja lattiasta kattoon kaapin oikealla puolella olevaan keskimmäiseen vaatekaappiin keskikokoisille säilytyskoreille: käytän niitä matkalaukkujen ja hygieniatarvikkeiden, uimapukujen, hattujen ja lakkien, tankkien, vyöiden ja hiusasusteiden säilyttämiseen. , ja varvastossut – ne sopivat täydellisesti! Ne ovat keskikokoisia {näitä valkoisia kudottuja laatikoita}, ja käytin {näitä roskakorin pidikkeitä} tarroihin.

IKEA KOMPLEMENT -kenkähyllyt
kaappijärjestelmämme Täytin 39 tuuman leveän vaatekaapin {näillä kenkähyllyillä} ja RAKASTIN niitä – sain pakata tonnin kenkiä, ja ne kaikki on erittäin helppo tarttua. IKEAlla on myös muita kenkien säilytysvaihtoehtoja, mukaan lukien {tämä ulosvedettävä kenkähylly} ja ulosvedettävät lokerot, joissa on kenkäsisäkkeet ja kiskot. Minulla oli vanhassa IKEA-kaapissani irrotettavat telineet ja pidin ehdottomasti enemmän näistä kenkähyllyistä, mutta se on henkilökohtaista.

Täyspitkä messinkipeili
Seinällä kaappimme päähän ripustin tämän suuren messinkisen lattiapeilin, jonka varastin vierashuoneestamme: t on valitettavasti lopetettu, mutta {tämä lattiapeili} on kooltaan ja muodoltaan lähes identtinen. Katso myös {tämä peili}, jos pidät neliöisistä kulmista.

Oletko valmis katsomaan, kuinka räätälöimme kaappimme toisen puolen, jossa on syvemmät 22 tuuman vaatekaapit?

KOMPLEMENT-vaatetelineet
Ylhäältä alkaen jokaisessa vaatekaapissa on hylly, jossa on 1 tai 2 isoa {näitä säilytyskoria}, joihin mahtuu talvisaappaat, laukkuja, suurempia matkalaukkuja, jne. Niiden alla ovat KOMPLEMENT-vaatekaiteet: Minulla on kaikki lyhythihaiset paidat vasemmassa vaatekaapin rungossa, pitkät mekot ja haalarit keskimmäisessä vaatekaapin rungossa ja pitkähihaiset paidat oikeassa vaatekaapin rungossa. Yksi asia, jonka vannon, ovat liukumattomat samettitilaa säästävät ripustimet, kuten {nämä} (alla oleva kuva on pesutupamme IKEA PAX -yksiköistä, joissa meillä on {nämä vedot} laatikoissamme): Ne eivät vain näytä hyviltä ja vaatteesi eivät putoa niistä, mutta samaan tilaan mahtuu paljon enemmän vaatteita verrattuna tyypillisiin putkimaisiin muovi- tai puisiin ripustimiin.

KOMPLEMENT-laatikot, joissa on kehystetty etuosa
Kaikissa kolmessa vaatekaapin kehyksessä on myös sarja {näitä} kehystettyjä etulaatikoita – nämä laatikot ovat uusia IKEA:ssa ja rakastan niitä! Niillä on ehdottomasti korkeampi ulkonäkö kuin litteillä etulaatikoilla, jotka ovat aiemmin olleet ainoa vaihtoehto: Niissä on myös {nämä lasiset etulaatikot}, jotka ovat tyylikkäitä vaihtoehtoja, mutta rehellisesti sanottuna minulla ei vain ole mitään tarpeeksi kaunista säilytettäväksi laatikostot haluan nähdä edestä läpi. Voit myös poistaa jakajat jokaisesta yksittäisestä harmaasta lisäkkeestä, jonka tein korvakorujen säilytystä varten. IKEAlla ei ole vaihtoehtoja pienemmillä lokeroilla, jotka sopivat hyvin korvakoruille, joten äärioikealla käytin {tätä lisäosaa}, mutta poistin kellojen ja kaulakorujen pitkät jakajat ja korvasin sen {tällä korujen järjestäjällä}, joka minulla jo oli. kaksi pinottavaa lokeroa vierekkäin:
Tein myös jotain erilaista ulos vedettävän korutarjottimeni yläpuolella olevan hyllyn kanssa ja valitsin {tämän lasihyllyn}, jonka avulla voin nähdä missä kaikki on jo ennen kuin vedän alustan ulos.

Viimeistelyt
Lisäsin IKEA PAX -kaappijärjestelmäämme muutamia viimeistelyjä, jotka tekivät suuren eron lopullisessa ulkoasussa. Ensinnäkin pyysimme urakoitsijaamme lisäämään kruunulistat IKEA-vaatekaappiemme yläosaan kummallekin puolelle. Kruunulistamme valitsin paikallisesta rautakaupasta, joka oli hyvä korkeus peittämään yksiköiden yläosan ja katon välisen raon. Asennuksen jälkeen paikkasimme reiät ja maalasimme sen valkoiseksi, joka sopii hyvin IKEA-vaatekaappiin (minulla oli sitä jäljellä viime vuonna asettamistamme pesutupakaapeista!). Tässä on tarkka kaava (se on mukautettu väri), jonka sekoitimme satiiniseen INSL-X Cabinet Coat -takkiin (on tärkeää käyttää täsmälleen samaa pohjaa).

Lisäsin myös pieniä koristelistaliuskoja täyttämään IKEA-vaatekaappien päiden ja seinän väliin ja maalasi ne samalla värillä.

Toinen tärkeä asia on täyttää kaikki jäljellä olevat reiät, kun olet saanut kaapin valmiiksi. iso ero! IKEAlla on VARIERA-peitelevyjä, jotka toimitetaan 100 kappaleen pakkauksessa hintaan 1,29 dollaria ja jotka täyttävät kaikki PAX-kehysten reunoja pitkin kulkevat reiät. Jokaisen yksittäisen reiän tukkiminen on työlästä, mutta sen arvoista (maksin tyttärelleni siitä. Tämä keskeneräinen kuva, jonka otin PAX-vaatekaappiemme asennuksen aikana pesutupaamme, osoittaa eron, joka sillä on: Yläosassa on reikiä jokaisesta IKEA-vaatekaappista, jonka minäkin täytin – peitin IKEA-nokkalukon reiät {näillä liimapintaisilla kansikorkeilla} ja ⅜″:n avoimet reiät yläosassa {näillä reikätulpilla} – molemmat sopivat täydellisesti.

Vaikka valitsimme asentaa IKEA PAX -vaatekaapit ensin ja matto sen jälkeen niin, että vaatekaapit istuivat puulattialla, missä ne ovat vakaimmin, vanhassa talossamme vaatekaapit asennettiin maton päälle ja se toimi. Niin kauan kuin mattosi on melko matalapintainen ja vaatekaappisi on kunnolla kiinnitetty seinään, sinun pitäisi olla hyvä!

Pheh… Luulen, että se kattaa PAX-kaappimme kierroksen! Vain yksi viimeinen asia – tässä on nopea katsaukseni IKEA PAX -kaappijärjestelmästä, jossa on mitä rakastan ja mitä en pois se.

IKEA PAX -kaappijärjestelmän katsaus: Plussat (+ kustannukset!)

 1. IKEA PAX -kaappijärjestelmän hinta on yksi suurimmista ammattilaisista. Voit luoda melko hämmästyttävän kaapin huomattavasti halvemmalla kuin muut kaappijärjestelmät, mukaan lukien The Container’s Store Elfa -järjestelmä ja California Closets -järjestelmät. Kokonaishintani (ilman veroja) kaikesta, jonka ostin IKEAsta vaatekaappiimme, on 1 630 dollaria. Vaikka se on paljon rahaa, se on paljon vähemmän kuin kalliimmat kaappijärjestelmät.
 2. IKEA tarjoaa kaappikomponenttien toimituksen melko kohtuulliseen hintaan (jos teet suuren kaapin, se on sen arvoista!) ja he tarjoavat palautusta koko vuoden kuitilla kaikesta, mitä päätät olla käyttämättä. Minun neuvoni on hankkia IKEA-perhekortti ja käyttää sitä oston yhteydessä – he voivat aina käyttää korttiasi sen etsimiseen, jos joudut palauttamaan jotain matkalla, mutta sinulla ei ole kuittia.
 3. PAX-vaatekaappien ja sisustustarvikkeiden yhdistäminen ei ole vaikeaa, se vain vie aikaa. Niiden mukana tulee ohjeet, jotka ovat mielestäni melko helppoja seurata eivätkä vaadi erikoistyökaluja. Vaatekaappien kokoaminen ja asentaminen on kahden henkilön työ, mutta yksi henkilö hoitaa loput. Voit myös vuokrata kokoonpanoa varten (IKEA-yhteistyökumppanit TaskRabbitin kanssa)
 4. Vaatekaapin rungot ovat linjassa ja yhdistyvät hyvin toisiinsa (pystyimme yhdistämään kolme PAX-runkoamme, jotta ei jää aukkoja tai välilyöntejä ja ne näyttävät olevan yksi jatkuva yksikkö) ja ne ovat erittäin tukevia. Vanhassa talossamme ollut IKEA PAX -kaappi oli yli viisi vuotta vanha, kun myimme kotimme, ja se oli edelleen hämmästyttävän hyvässä kunnossa.
 5. Rakastan, että KOMPLEMENT-laatikoissa on pehmeästi sulkeutuvat laatikoiden liukusäätimet, jotta ne sulkeutuvat. täysin kiinni vain pienellä painalluksella.
 6. Valmis kaappijärjestelmä on houkutteleva, mukautettu ja huippuluokan ulkoasu, varsinkin jos lisäät yksinkertaisen kruunun muovauksen yläosaan.
 7. ol>

  IKEA PAX Closet System Review: Haittoja

  1. IKEAlla on online PAX Planner, jonka avulla voit luoda unelmiesi kaappi verkossa, mutta se on rehellisesti sanottuna kaunis kömpelö ohjelma käytettäväksi. Minusta oli helpompi piirtää se itse. Verkko-PAX Plannerin käytön yksi suuri etu on kuitenkin se, että se antaa sinulle täydellisen luettelon kaikesta, mitä vaatekaappiisi tarvitset, kun olet suunnitellut sen suunnittelijassa.
  2. Se vie paljon aikaa. Pidän organisoinnista, joten kaappimme suunnitteluun ja sen kokoamiseen käytetyt tunnit ovat oikealla paikallani, mutta jos se ei ole sinun, saatat haluta ainakin saada jonkun kokoamaan sen puolestasi. The Container Storen ja California Closetsin kaltaisten yritysten käyttöammatti on, että voit tehdä kaiken puolestasi suunnittelusta asennukseen (käytimme The Container Storea autotalliorganisaatiossamme, jonka näet {täältä} ja se oli niin stressitön tapa edetä.
  3. PAX-vaatekaapin kehyksiä on useita eri kokoja, ja useimmissa tapauksissa voit luoda kokoyhdistelmän, joka sopii hyvin tilaan, mutta riippuen kaappikoko ei ehkä ole täysin seinästä seinään sopivaa yhdistelmää, kuten kalliimmilla kaappijärjestelmillä voi saada.
  4. Toivon, että IKEA tekisi edulliset, tyylikkäät korit, jotka sopivat hyvin heidän kaappiinsa järjestelmät. Rakastan niitä, jotka löysin The Container Storesta, ja ne kaksi eri kokoa sopivat täydellisesti, mutta ne eivät olleet halpoja, ja hinta lasketaan yhteen.
  5. Laatikot ja housuteline eivät ole täysin ulottuvia – minä Toivon todella, että heidän olisi helpompi päästä käsiksi takaosassa oleviin asioihin.