SAGSTUA

Sängynrunko, musta/Luröy, 90×200 cm (35 3/8×78 3/4”). Klassinen sängynrunko messinkikierteellä. Kaareva pääty ja messinginväriset yksityiskohdat pehmentävät tukevaa terästä. Suosikkiliinavaatteillasi pukeutuneena siitä tulee ilme ja oma henkilökohtainen turvapaikkasi.

Tuotetiedot
Messinginväriset yksityiskohdat sängynpäädyssä, jalkalaudassa ja jaloissa antavat ainutlaatuisen ilmeen. käännä tähän klassiseen muotoiluun. Pulverimaalattu teräsrunko on vahva, tukeva ja helppohoitoinen. Voit istua mukavasti sängyssä korkean sängyn ansiosta – nosta vain tyynyjä selkäsi taakse ja sinulla on mukava paikka lukea tai katsella televisiota. Sängyn alla on runsaasti tilaa säilytyslaatikoille – loistava ylimääräisten peittojen ja lakanoiden säilyttämiseen. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan patjan mukavuuden – korkea sängynpääty ja jalkalista toimivat hyvin eripaksuisten patjojen kanssa. Korkea jalkalauta estää sänkytekstiilejä putoamasta lattialle nukkuessasi. Piditpä sitten rohkeasta tai romanttisesta, tämä monipuolinen sängynrunko näyttää upealta tekstiilien ja makuuhuoneen huonekalujen kanssa. 17 kerroksittain liimattua sälettä mukautuvat kehosi painoon ja lisäävät patjan joustavuutta.

Suunnittelija IKEA of Sweden/Paulin Machado

Artikkeli numero 292.688.52

Hyvä tietää
Patjat ja vuodevaatteet myydään erikseen.

Materiaalit ja hoito strong>
Materiaali

Pää/jalkalaudat
Pääosat: Teräs, Teräs, Epoksi/polyesteri jauhemaalaus
Jalat: Polypropeeni

Sängyn reunat
Teräs, Epoksi/polyesterijauhemaalaus
Sälepohja
Sängyn säleet: kerrosliimattu puuviilu, koivuviilu, liimahartsi pinnoitteena
Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla ja miedolla puhdistusaineella.
Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

Kestävä kehitys ja ympäristö
Sälepohja
Uusiutuva materiaali (puu).

Mittaukset

  • Pituus: 208 cm (81 7/8″)
  • Leveys: 9 8 cm (38 5/8″)
  • Korkeus: 120 cm (47 1/4″)
  • Jalkalaudan korkeus: 68 cm (26 3/4″)
  • Sängynpäädyn korkeus: 120 cm (47 1/4″)
  • Korkeus huonekalujen alla: 25 cm (9 7/8″)
  • Patjan pituus: 200 cm (78 3) /4″)
  • Patjan leveys: 90 cm (35 3/8″)

Materiaali
Mikä on terästä?
Teräksellä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kun sitä venytetään ja muotoillaan, koska se pysyy vahvana. Se antaa voimaa kaikkeen pilvenpiirtäjistä ja autoista sängynrunkoon ja ulkokalusteisiin. Terästeollisuus on menossa kohti energiatehokkaampaa tuotantoa ja vahvempia teräslaatuja. Se ei menetä ominaisuuksiaan kierrätettynä, ja nykyään teräs on yksi maailman kierrätetyimmistä materiaaleista.

Suunnittelijan ajatuksia
“Kun suunnittelin SAGSTUA-sängyn kehys, sain inspiraation perinteisten sisäänkäyntiporttien koristeellisista lankatöistä. Halusin luoda klassisen designin viittauksilla menneisyyteen, joka toimii modernissa kodissa; jotain, joka flirttailee romanttisten kanssa, mutta voi miellyttää monia. Paksu letku muodostaa perinteisen ja tukevan siluetin, joka on tasapainotettu messinginvärisillä yksityiskohdilla viimeistelynä. Toivon, että tästä sängystä tulee suosikkiliinavaatteesi päällä.

Suunnittelija Paulin Machado