Eksytään kerroksiin

Kerros kerrokselta erityyppisiä verhoja sekä kaihtimet, jotka säätelevät valoa ja yksityisyyttä entisestään, voit muuttaa ikkunastasi kodikkaan ja jatkuvasti muuttuvan ympäristön. Se kauneus palvelee myös käytännön toimintoja – verhoa ja kaihtimia voidaan vetää sisään ja pois tarpeen mukaan valon, äänen, lämpötilan ja yksityisyyden säätämiseksi. Anna näiden ratkaisujen opastaa sinua, kuinka ripustat verhot oikein ja saat haluamasi arkipäivät.

Tässä on nopea ja helppo tapa mitata verhot kotiisi.

Mittaa ensin ikkunasi leveys (a).
Tämä määrittää verhotangon tai kiskon leveyden. Lisää vähintään 15 cm molemmille puolille, jotta verhot peittävät ikkunan kunnolla ja avautuvat kokonaan.

Mittaa seuraavaksi verhojen pituus (b).
Tämä määrittää verhojen pituuden. Mittaa ikkunan karmin yläosasta ja pysähdy kohtaan, jossa haluat verhosi päättyvän. Peukalosääntönä on, että lisää mittaan 15 cm. Asenna verhotanko tai hyllykisko 15 cm ikkunan yläpuolelle.

Kolme kerrosta lämpötilansäädintä
Tiesitkö, että voit säätää lämpötilaa verhoilla ja kaihtimilla? Energiaa säästävässä HOPPVALS-verhossa on hunajakennorakenne, joka luo eristyskerroksen ja pitää huoneesi viileänä lämpimässä ilmastossa.

Helppoa nurkan takana
Kerrostettu verhoratkaisu voit hienosäätää valoa, ääntä, lämpötilaa ja tyyliä henkilökohtaisella tavalla. Ja vapauden yhdistää useita VIDGA-verhokiskoja yhteen, olet valmis luomaan täydellisen ratkaisun huoneeseesi – jopa kulmien taakse.

Tilaa sinulle
Me kaikki tarvitsemme paikan rentoutua ja virkistäytyä pitkän päivän päätteeksi ennen seuraavan aamun stressiä. Kolmen kerroksen tunnelmaa luovilla ja valoa suodattavilla verhoilla ja kaihtimilla voit säätää makuuhuoneesi ikkunan tarpeisiisi sopivaksi.

Rentoudu kerroksittain
Verhooppaamme ei t opeta vain ripustamaan ja mittaamaan verhot – autamme sinua löytämään myös parhaan tavan rentoutua. Anna päivänvalon loistaa pellavaverhon kudoksen läpi, mikä luo mukavan valon ja luo yksityisyyttä. Tarvitseeko nukkua? Vähennä valoa sisäverhoilla verhojen takana. Pidä värit kirkkaina ja vaaleina ja anna huoneesi olla rauhallinen keidas.

Koska se on turvallisempaa
Uskomme, että lapset ovat maailman tärkeimmät ihmiset. Siksi olemme mukauttaneet kaihtimien ja verhojen valikoimaamme tekemään ikkunoistasi mahdollisimman turvallisia. Käytimme neljä vuotta vaihtoehtojen keksimiseen, ja missä emme pystyneet, poistimme tuotteen valikoimastamme. Joten nyt kaikki IKEA-kaihtimet ja verhot ovat täysin turvallisia lapsillesi. Hyvästi johdot, hei mielenrauha.