20 PARAS IKEA-TUOTETTA

Paras paikka löytää edullinen kodin sisustus on Ikeasta. Ikea esittelee kauneimman kodin sisustuksen, joka on aina hinnoiteltu jokaiselle budjetille, mitä rakastan!

He tietävät kuinka pysyä trendissä ja tarjoavat aina uusia kappaleita jokaiseen huoneeseen ja melkein jokaiseen malliin tyyli. Tämän päivän postauksessa halusin jakaa kanssasi 20 parasta Ikeasta ostettavaani. Suosikkitapani sisustaa on yhdistää kotiimme sekä kalliita että edullisia esineitä. Minusta tämä antaa kodille ainutlaatuisen ilmeen, toisin kuin kukaan muu! Sukellaan edullisimpiin Ikea-tuotteisiini.

20 parasta Ikea-tuotetta
On totta, rakastan minua todella Ikeasta! Ikeassa ostoksilla on se, että se muistuttaa Winners-, Homesense- tai jopa Garage Sale -ostoksia. Sinun on todella etsittävä parhaita kappaleita, jotka näyttävät huippuluokan eivätkä halvoilta. Kun ostan Ikea-sisustustuotteita, en etsi kotimme huutamista “tämä on kaikki Ikeasta”. Haluan kuratoidun ilmeen kaikkialle kotiimme, joten etsin Ikeassa käydessäni tuotteita, jotka sopivat suunnitteluesteetiimme eivätkä välttämättä näytä Ikealta.

Ei se Ikea. ulkonäkö on välttämättä huono asia. En myöskään halua kotini näyttävän suoraan Restoration Hardware -luettelosta ja sen uskomattoman korkealaatuisista huonekaluista ja sisustuksesta. Yritän aina välttää “katalogi-ilmettä” ja pyrin luomaan ainutlaatuisen, kodikkaan kodin, joka näyttää silti harkitusti muotoillulta.

Parhaat Ikean tuotteet.
Tässä postauksessa jaan mitä pidän parhaina Ikean tuotteina. Nämä ovat tuotteita, joita käytämme joko kotonamme tai minulla on ystäviä/perhe, jotka ovat käyttäneet ja rakastavat niitä. Ensin jaan tuotteet ja ostolinkit heille, ja sitten käymme läpi, mistä pidän kussakin yksittäisessä tuotteessa ja miten/missä käytän sitä kotonamme!

 1. Ikea Hemnes Dresser

  li>

 2. Kultainen kattovalaisin
 3. Ikea-ruukut
 4. Ikeasta puuttuvat kelluvat hyllyt
 5. 3-osainen kudottu korisarja
 6. Tappilaudat
 7. Ikean astiasto
 8. Bambuinen tarjoilukulho
 9. Ikean kultainen Mid Century -pöytävalaisin
 10. Kudottu Ikea-riippuvalaisin
 11. Plant Mister
 12. Ikean maalaistalon pesuallas
 13. Belly Baskets
 14. Verhot
 15. Tekokasvit 01
 16. tekokasvit 02
 17. Tekokasvit 03
 18. Ikean puutarhalaatikko
 19. Ikeasta valmistettu keppituoli
 20. Ikeasta pajukori

Ikea Hemnes Dresser
Ikean parhaiden ostettavien asioiden listallani ykkönen olisi Hemnes-lipasto! Meillä on kotona kolme näitä lipastoja ja kaksi niistä on nyt yli 7 vuotta vanhoja ja näyttävät edelleen aivan uusilta. Ne ovat todellakin yhtä hyvälaatuisia ja yhtä kauniita kuin mikä tahansa korkealaatuinen jälleenmyyjä. Pidän näiden lipastojen hinta-laatusuhteesta, koska ne eivät ainoastaan näytä fantastisilta sellaisenaan, vaan ne ovat myös upea tyhjä Canva, jonka avulla voit muokata niitä huoneeseesi sopiviksi. Jaoimme Ombre Pink Hemnes Dresser Hackin täällä. Voit myös etsiä pinterestistä upeita Hemnes Dresser Hackeja, ja ihmiset ovat keksineet parhaita malleja!

Ikea Lighting
Seuraavaksi 20 ostettavan tuotteen luettelossani Ikeassa on heidän valaistus! Valaistus, kuten me kaikki tiedämme, voi maksaa käden ja jalan. Mutta Ikea on paikka, jossa useimmat ihmiset eivät ajattele etsivänsä valaistusta, koska he olettavat, että se on sama valaisin, jota Ikea on myynyt vuosia. Tiedän, että kun ajattelen ikea-valaistusta, ajattelen origami-tyylisiä kelluvia lyhtyjä ja ehkä joitain teollisia suuria lamppuja, mutta ne ovat lisänneet valaistusosaan niin paljon enemmän.

Kotonamme on kaksi kudottua riippuvalaisinta ja vaikka ne on lopetettu Ikealla on nyt toinen kaunis kudottu valaisin. Rakastan myös rakastan rakkautta heidän uusimman pöytävalaisimen lisäyksensä. Siinä on hyvin vuosisadan puolivälin moderni tunnelma ja hintapiste on hämmästyttävä. Et myöskään voi mennä pieleen näiden kultaisten kattovalaisimien kanssa. Toimii täydellisesti käytävässä, kylpyhuoneessa tai lisävalaistuksena tiskialtaan päällä jne.

Ikea-ruukut
Kun kyse on ruukujen paikasta Katson aina ensin valikoiman netistä Ikeassa. Tämä näyttää olevan yksi heidän useimmin päivitetyistä osioistaan, ja heillä on aina runsaasti trendikkäitä ruukkuja, joista valita. Minulla on kotimme ympärillä lukemattomia ruukkuja Ikeasta. Käytän niitä keittiössämme, tulisijallamme ja olohuoneen kelluvilla hyllyillämme. Rakastan näitä kahta uutta Ikean vaihtoehtoa. Vihreä on niin kaunis ja raikas, ja rakastan aina kaikkea tämän kaltaista maitolasia muistuttavaa.

Kelluva Lack Ikea -hylly
Jos olet miettinyt, missä kelluvat hyllymme ovat jonka jaamme olohuoneessamme Instagramissa ja täällä blogissa, älä sitten enää ihmettele. Vaikka kelluvia hyllykuviani on varastettu loputtomasti Pinterestissä yritysten väittäen käyttäneemme heidän kelluvia hyllyjään, emme tehneet niin. Ne ovat vain 48 tuuman pituisia ikean yksinkertaisia valkoisia puuhyllyjä, ja me rakastamme niitä!

Jos aiot ostaa nämä, muista tarkistaa Jaden viesti, kuinka ripustat ne oikein, jotta ne ovat turvallisia. äläkä taivu tai pudota alas. Voit myös katsoa postaukseni kelluvien hyllyjen muotoilusta joka kerta täydellisesti!

Ikean korit
Toinen, jota Ikeasta aina etsin, ovat korit! Meillä on heidän vatsakorinsa kaikkialla talossamme. Pidän näistä ruukuista, vaikka jätänkin kasvin aina oikeaan ruukkuun ja laitan sen koriin. Heillä on myös todella hämmästyttävä iso pajukori, jota siskoni käyttää puutehuoneessaan säilyttääkseen ylimääräistä wc-paperia vieraille, jotta he voivat tarttua siihen! Olen myös nähnyt tätä koria sohvapöydän pohjana, jonka päälle on asetettu iso pyöreä puinen keksi! Nero! Lopuksi minulla on kaksi sarjaa näitä pieniä pyöreitä koreja. Käytän yhtä kylpyhuoneessamme ja toista pesuhuoneessamme esimerkiksi saippuan jne. säilyttämiseen. Rakastan niitä, koska niissä on kansi ja ne näyttävät söpöiltä tiskillä! Voita voitto.

Tekokasvit Ikeasta
Luultavasti useimmin kysytty kysymykseni kotimme ympärillä olevista kasveista on ensimmäinen, ovatko ne aitoja ja toiseksi mistä saimme niitä! Suurin osa kasveistamme on aitoja ja Home Depotista, mutta minulla on melko vähän tekokasveja ja jokainen niistä on Ikeasta. Ne ovat niin realistisia, että siskoni itse asiassa piti sitä todellisena eikä päässyt siitä yli tarkastettuaan sitä tarkasti, ettei se ollutkaan! Tässä on muutamia suosikkejani sekä joitain hopea dollarivarsia, joita käytän mielelläni suurissa maljakoissa. Rakastan myös tätä pientä lasikasvien herraa ja uskon, että se sopisi täydellisesti paitsi kasvien sumuttamiseen myös hyllyn koristeeksi, kun sitä ei käytetä!

Ikean keittiölöytöjä!
Ikealla on PARHAAT budjettiystävälliset astiastosarjat. Itse asiassa meillä on ollut vain kaksi astiastoa sen jälkeen, kun Jade ja minä menimme naimisiin, ja molemmat olivat Ikeasta. Tässä on nykyinen settimme ja rakastamme sitä. Niitä on myös enemmän värivaihtoehtoja, jos taupe ei ole sinun juttusi. Toinen tuote, josta ylistämme, on maalaistalomme keittiötiskiallas Ikeasta. Maalaistalon pesualtaat ovat tunnettuja siitä, että ne ovat uskomattoman kalliita. Mutta ne tuovat keittiöön niin paljon luonnetta, joten olin niin iloinen löytäessäni halvemman vaihtoehdon Ikeasta.

Vanhempani saivat ensimmäisen Ikean maalaistalon pesualtaan, ja heillä oli ongelmia sen halkeilun kanssa, kun se asennettiin. Meidän on uusin painos, ja meillä ei ole ollut mitään ongelmia sen kanssa. Luulen, että se muotoillaan uudelleen, koska niin monilla ihmisillä oli ongelmia ensimmäisen kanssa, jonka he julkaisivat, ja nyt tämä on paljon parempi. Lopuksi minulla on bambusta valmistettu tarjoilukulho, jota käytän kotonamme pääasiassa sohvapöydän koristekulhoina. Tämä ikea on lähin huijaus, jonka olen koskaan tavannut meidän kohdallamme, ja hinta on tietysti hämmästyttävä! Ei voi voittaa.

IKEA-sohvamme – 6 vuotta myöhemmin

Rakastamme IKEA Karlstad -sohvaamme ja saamme siitä paljon kysymyksiä – on aika tehdä virallinen IKEA-sohvaarvostelu, jossa kerrotaan, mitä ajattelemme siitä, kun olemme asuneet sen kanssa 6 vuotta!

Y Tätä IKEA-sohvaarvostelua on tehty noin 6 vuotta. Melkein joka kerta, kun jaan kuvia olohuoneestamme, saan kysymyksiä siitä, mistä saimme sohvamme, ja kun sanon, että se on IKEAsta, kaikki haluavat tietää, kuinka pidämme siitä, kuinka se on säilynyt ja ostaisimmeko sellaisen uudelleen. . Joten, näillä mennään – tänään jaan kaikki yksityiskohdat IKEA-sohvastamme ja siitä, miltä meistä tuntuu kuuden vuoden kuluttua.

Yksi syistä, miksi halusin jakaa IKEA-sohvaarvostelumme on se, että näytämme saavan aina todella positiivisen vastauksen, kun palaamme ja jaamme ajatuksemme asioista, joita olemme tehneet talollemme aiemmin. Tiedän, että rakastan aina tietää, mitä ihmiset ajattelevat kodissaan olevista asioista pitkällä aikavälillä, enkä vain heti niiden saamisen jälkeen, joten yritän palata säännöllisesti ja kertoa teille päätöksistä, joita olemme tehneet. kotimme.

YKSITYISKOHTAINEN + REHELLINEN IKEA KARLSTAD -SOHVAARVUSTELU
Kun päätimme valita kotiimme IKEA-sohvan, päätös tehtiin lähinnä siksi, että se oli halpa ja olimme rikki. Olimme muuttamassa pienestä paritalosta paljon isompaan taloon, ja vanha sohvamme ei vain toiminut hyvin suuressa olohuoneessamme – halusimme poikkileikkauksen, eivätkä ne ole halpoja, joten se oli IKEA.

Emme silloin tienneet, että sohva olisi täydellinen meille myös noin miljoonasta muusta syystä. Kun tämä kaveri on ollut talossamme viimeiset kuusi vuotta, voin kertoa teille luottavaisin mielin, että IKEA-sohvan ostaminen oli paras päätös, jonka olisimme voineet tehdä tällä kertaa elämässämme, ja tekisimme sen uudelleen hetkessä. !

Mutta tiedän, että haluat enemmän tietoa, joten tässä on yksityiskohtainen IKEA-sohvaarvioni:

Olohuoneemme sohva on KARLSTAD sohva. Sitä ei ole enää saatavilla IKEAsta, mutta meillä on ollut myös KIVIK kotonamme (se oli autotallissa, kun muutimme sen mediahuoneeksi) ja rakastimme sitä myös. En tiedä muuttaako tämä sohva kanssamme uuteen taloomme, mutta vähemmän siksi, että haluamme päästä eroon siitä, ja enemmänkin siksi, että en ole varma, onko uusi olohuoneemme tarpeeksi suuri osalle (meillä on en ole vielä valinnut taloa, mutta useimmat tähän mennessä löytämistämme hauista eivät vain ole tarpeeksi suuria tämän jättiläisen sohvalle). Vaikka meidän on vaihdettava tämä sohva muuton yhteydessä, en näe meidän ostavan muuta kuin IKEA-sohvan lähitulevaisuudessa.

Miksi?
No, IKEA-sohvat sopivat täydellisesti tähän vaiheeseen elämässämme. Meillä on pieni lapsi. Meillä on villikoiria, jotka jahtaavat mainittua pientä lasta ja toisiaan ympäri taloa kaikkina vuorokauden aikoina. Meillä on säännöllisesti muita pieniä lapsia kotonamme. Pohjimmiltaan kotimme on magneetti sotkuille ja roiskeille, ja se tarkoittaa, että meillä on elintärkeää, että meillä on huonekaluja, joista meidän ei tarvitse stressata. Useimmissa IKEA-sohvissa on irrotettavat tyynynpäälliset, jotka voidaan pestä pesukoneessa. Sallikaa minun toistaa tämä: voin ottaa päälliset pois sohvaltani ja heittää ne pesukoneeseeni.

Voin laittaa ne myös kuivausrumpuun. Se on hämmästyttävää ja tarkoittaa, että minun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että sohvani menee sekaisin. Syömme illallisen sohvalla vähintään kerran viikossa, painimme ja leikimme sillä säännöllisesti, ja voin melkein taata, että yksi tai useampi koira lepää sen ympärillä mihin tahansa vuorokauden aikaan. Yleensä pesen kaikki sohvan päälliset noin kerran kaudessa (ellei ole roiskeita tai jotain, mikä pakottaa minut tekemään sen useammin), ja se saa sohvan näyttämään periaatteessa uudelta. Vanha sohvamme oli mikrokuituinen (jonka on myös tarkoitus olla todella helppo pitää puhtaana), ja huomasin, että noin vuoden kuluttua oli mahdotonta pitää sitä puhtaana, vaikka kuinka yritin. Minulla ei ole ollut ainuttakaan ongelmaa saada roiskeita pois tästä sohvasta, ja 6 vuoden jälkeen sohvalla ei ole yhtään tahraa missään. Minusta tuntuu, että se on aika iso juttu. Mutta ehkä olemme vain sotkuisia ihmisiä.

Mutta se, että se on helppo puhdistaa, ei ole ainoa syy, miksi rakastan sohvaamme. Se on myös erittäin mukava ja siitä on tullut vuosien saatossa entistä mukavampaa. Tämä ei ole ainutlaatuinen IKEA-sohville, mutta olen hieman pakkomielle meidän poikkileikkauksen L-muotoon – kulmaistuin on sellainen, josta kiistellään kotonamme säännöllisesti (eikä vain ihmisten taholta – molemmat koirat näyttävät rakastan myös sitä paikkaa!) ja pidän siitä, että Corey ja minä voimme mukavasti makuulla katsomassa elokuvia ja silti nähdä näytön helposti. Toinen suosikkiasia IKEA-sohvissa on se, että ne on todella tyylikkäästi suunniteltu moderneiksi ja kauniiksi, mutta ne eivät myöskään vie liikaa kiinteistöä huoneessa. Monet osat ovat todella massiivisia ja vievät paljon visuaalista tilaa, mutta IKEA-sohvamme on todella matalaprofiilinen, mutta silti mahtuu mukavasti vähintään 7 henkilöä.

Ja mainitsinko, että jos Oletko kyllästynyt sohvaasi, saat periaatteessa aivan uuden sohvan lähes tyhjästä? Yksi suosikkiasioistani IKEA-sohvissa on se, kuinka helppoa on napata uudet tyynynpäälliset ja muuttaa sohvasi ulkoasu kokonaan vain parilla sadalla dollarilla. Emme koskaan tehneet tätä kummankaan sohvamme kanssa (vaikka KARLSTADille oli kansi, jonka todella halusin ennen kuin he lopettivat sen), mutta on niin hienoa tietää, että jos kyllästyt valitsemaasi väriin, se on todella helppo tarttua. uuteen ja vaihda se.

IKEA-SOHVASTA ON VÄHÄMMÄT PIENIÄ HAITTEITA. KUTEN…

 • Se ei ole kovin syvä, mikä tekee käpertelystä vaikeaa. Vanha sohvamme oli erittäin syvä – Corey ja minä pystyimme helposti makaamaan vierekkäin ja viihtyisimme täydellisesti. Emme todellakaan voi tehdä sitä IKEA-sohvallamme, mikä on hieman hämmentävää, kun haluamme halailla elokuva-iltaa varten.
 • Emme ole huomanneet tätä KARLSTADissamme, mutta löysimme sen että KIVIK-sohvallamme osa tyynyistä näytti menettävän muotonsa ajan myötä. En ole varma, johtuuko se siitä, että kuivasimme päälliset vai mitä, mutta noin vuoden kuluttua huomasimme, että selkätyynyjen välissä oli rako sen sijaan, että ne olisivat sopineet yhteen koko matkan sohvalla. Se ei ollut iso asia, ja peitimme sen vain tyynyillä, mutta se on huomioitava.
 • Yhdessä tyynynpäällisissämme on kohta, joka alkaa kulua ohueksi – minä Olen melko varma, että se johtuu koirastamme Hadleysta, joka makaa jatkuvasti tuolla paikalla ja raapii itseään jne. Olen varma, että se tapahtuu melkein minkä tahansa sohvan kanssa, mikä tarkoittaa, että olen vain iloinen se tapahtui edulliselle sohvalle, ei sellaiselle, joka maksoi meille muutaman tuhannen dollarin!
  Annnnd Olen loppunut huonoista puolista. Minulla ei todellakaan ole paljon negatiivista sanottavaa tästä sohvasta, koska rakastamme sitä niin paljon. Luulen, että kunnes Jackson ja mahdolliset tulevat lapset ovat vanhoja ja poissa “kaikista asioista kaikille esineille” -vaiheesta, meillä on kodissamme jonkinlainen IKEA-sohva. Et vain voi lyödä näiden asioiden hintaa, laatua hinnalla ja kestävyyttä!

Annnnd olen loppunut huonoista puolista. Minulla ei todellakaan ole paljon negatiivista sanottavaa tästä sohvasta, koska rakastamme sitä niin paljon. Luulen, että kunnes Jackson ja mahdolliset tulevat lapset ovat vanhoja ja poissa “kaikista asioista kaikille esineille” -vaiheesta, meillä on kodissamme jonkinlainen IKEA-sohva. Et vain voi lyödä näiden asioiden hintaa, laatua hintaan ja kestävyyttä! Tämä on siis virallinen IKEA-sohvaarvostelumme – rakastamme sitä, mielestämme sinun pitäisi hankkia sellainen, ja ostaisimme toisen ajattelematta! Onko sinulla koskaan ollut IKEA-sohvaa? Haluaisin mielelläni kuulla IKEA-sohvaarvostelusi, jos olet kokeillut sohvaa aiemmin!

TÄSSÄ ON MUUT MUUT POSTAUKSET, joista VOISI PIDÄTTÄÄ!
Katso tältä sivulta yksityiskohtia siitä, mistä saimme melkein kaiken kodissamme.
Tässä on katsaus olohuoneemme muutokseen vuosien varrella.
Harkitsetko vinyylilankkulattiaa kotiisi? Tässä on yksityiskohtainen opas, joka auttaa sinua!
Tässä on lyhyt katsaus joistakin Bassett Furniture -tuoleista, jotka lisäsimme uuden kodin olohuoneeseen.