IKEA kiinteät vaatekaapit

Hemmottele kotiasi ylellisillä, kauniilla vaatekaapeilla kohtuuhintaan. Vestium Interiorsilla voimme tarjota kotiisi kalustettuja vaatekaappeja, jotka sopivat täydellisesti tilaan, mukaan lukien IKEA-vaatekaapit.

IKEA-vaatekaapit lisäävät huoneeseesi täydellisen yhdistelmän tukevuutta, käytännöllisyyttä ja eleganssia. Nämä vaatekaappiyhdistelmät sopivat täydellisesti tilaan, ja niissä on laaja valikoima sisäosia ja kehystysvaihtoehtoja.

IKEA PAX -vaatekaapit
Valittavana on useita IKEA-vaatekaappeja, yksi suosituimmista asunnonomistajien keskuudessa on IKEA PAX -sarja. IKEA PAX on modulaarinen järjestelmä, jossa on vaatekaapin kehyksiä ja oviyhdistelmiä, joita on useita muotoja ja kokoja, joten tarpeisiisi löytyy varmasti yksi. Sisäänrakennetut IKEA PAX -vaatekaapit auttavat maksimoimaan käytettävissä olevan tilan ja luomaan paljon säilytystilaa, mikä tarkoittaa, että voit päättää tarkalleen, miten haluat järjestää varastosi. Vestium Interiorsin täyden palvelun vaatekaappisovitusratkaisulla voit olla varma, että saat täydellisen vaatekaapin, joka kestää sinua vuosia. Sinä kerrot meille, mitä haluaisit vaatekaapistasi, me hoidamme loput opastaen sinua matkan varrella.

Vaatekaappisuunnittelu
Suunnittelukonsultoinnin tilaaminen Vestium Interiorsin avulla kokenut tiimimme voi auttaa toteuttamaan visiosi. Tämän puhelun aikana tiimimme opastaa sinua vaatekaapin suunnitteluprosessissa varmistaakseen, että jokainen käytettävissä oleva tila on otettu huomioon ja että olet tyytyväinen ehdotettuihin viimeistelyihin.

Vaatekaapin tarjonta

strong>
Kun tilaat IKEA-vaatekaappeja, Vestium Interiors ohjaa sinut IKEA:an tilaamaan esivalmistetut elementit suoraan. Sen jälkeen sovitamme kanssasi vaatekaappisi asennuksen. Yksi asennustiimimme jäsenistämme on paikalla valitsemanasi sopivana asennuspäivänä.

Vaatekaapin muutokset
Suunnittelukonsultaatiomme aikana otamme kaikki tarvittavat tiedot koskien esivalmistetut vaatekaapin elementit ja varmista, että ne ovat kaikki tarkoitukseen sopivia. Jos sovitustiimimme jäsenet voivat tehdä vaatekaappisi asennuksen aikana muutoksia, jotka tuovat lisäarvoa vaatekaappiisi, korjaamme (hakettuamme hyväksynnän sinulta etukäteen).

Vaatekaapin asennus
Tiimimme on kokenut IKEA PAX -huonekaluja, ja se on suorittanut useita projekteja, joissa vaatekaapin vakiokokoja ja -kehystä on muutettu ja leikattu täysin sisäänrakennetun ratkaisun aikaansaamiseksi. Tämä sisältää huonekalujen sovittamisen hankalaan tilaan, kuten kaltevaan kattoon, alkoviin ja täytteen lisääminen alttiiden alueiden peittämiseen.

Nauti vaatekaappistasi
Vestium Interiors on intohimoinen IKEA-huonekalujen muuttamiseen täysinäisiksi. toimivat, laadukkaat, luotettavat sisäänrakennetut vaatekaapit, jotka kestävät ajan testin ja tarjoavat sinulle täydellisen makuuhuoneen säilytysratkaisun. Haluamme sinun olevan tyytyväinen lopputuotteeseen!

IKEA-vaatekaapit ilman ovea
alkaen. Ovien lisääminen sisäänrakennettuihin vaatekaappiin, kuten shaker-tyylisiin tai liukuoviin, voi olla erinomaista yksityisyyden suojaamiseksi, mikä auttaa piilottamaan sotkua ja lisäämään huoneen tilan ja puhtauden tunnetta. Avoimet tai walk-in vaatekaapit, joissa on PAX-kehystys ja muut sisustuksen järjestäjät, ovat loistavia ratkaisuja, jos haluat mieluummin ihailla tavaroitasi etkä kätkeä niitä.

Vaatekaapit
To tiedustele asiantuntijavaatekaappipalvelustamme, ota yhteyttä Vestium Interiors -tiimiin.