10 helppoa IKEA-yöpöytää, joita sinun täytyy kokeilla

Makuuhuone on erityinen paikka – johon vetäydyt joka ilta ja heräät joka aamu – joten on sanomattakin selvää, että siinä on oltava persoonallisia yksityiskohtia joka käänteessä seinien väreistä yöpöytäsi yksityiskohtiin. Ja kun puhutaan yöpöydästäsi, se on todennäköisesti ainoa huonekalu, joka voi tehdä tai rikkoa minkä tahansa makuuhuoneen ympäristön.

Yöpöytä ankkuroi makuuhuoneesi, joten koon, värin ja tyylin on oltava täydellinen. Mutta kun massatuotanto tuntuu sopimattomalta sellaisessa henkilökohtaisessa tilassa, tee-se-itse-projekti kääntää asiat taatusti. Yllätyt, kuinka maalipurkki ja uudet vetolaatikot voivat saada yleiskappaleen tuntemaan olonsa kotoisaksi missä tahansa tilassa.

Ja minne käännyt, kun olet täynnä Pinterest-inspiraatiota ja kourallinen työkaluja? Kaikkien tee-se-itse-ystävällisten huonekalujen mekka – tietysti IKEA. Edessä on 10 nerokasta tapaa murskata IKEA-yöpöytä, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi suosikkihuoneessasi.

01 Paneelikeskustelu
Abedroom on erityinen paikka – paikka, johon voit vetäytyä joka ilta ja herätä joka aamu – niin tarpeetonta sanoa, että siinä on oltava persoonallisia yksityiskohtia joka käänteessä seinien väreistä yöpöytäsi yksityiskohtiin. Ja kun puhutaan yöpöydästäsi, se on todennäköisesti ainoa huonekalu, joka voi tehdä tai rikkoa minkä tahansa makuuhuoneen ympäristön. Yöpöytä ankkuroi makuuhuoneesi, joten koon, värin ja tyylin on oltava täydellinen. Mutta kun massatuotanto tuntuu sopimattomalta sellaisessa henkilökohtaisessa tilassa, tee-se-itse-projekti kääntää asiat taatusti. Yllätyt, kuinka maalipurkki ja uudet vetolaatikot voivat saada yleiskappaleen tuntemaan olonsa kotoisaksi missä tahansa tilassa.

Ja minne käännyt, kun olet täynnä Pinterest-inspiraatiota ja kourallinen työkaluja? Kaikkien tee-se-itse-ystävällisten huonekalujen mekka – tietysti IKEA. Edessä on 10 nerokasta tapaa murtaa IKEA-yöpöytä, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi suosikkihuoneessasi.

PIKAVINKKI
Jos haluat luoda todella ainutlaatuisen ilmeen , maalaa ne eri, kontrastivärisillä sävyillä kuin muussa yöpöydässäsi.

02 Irrota vetolaatikoiden avulla
IKEA-huonekalujesi mukana tulevat laatikonvetimet saavat huonekalusi aina tuntumaan yleisiltä. Niiden vaihtaminen vetoketjuihin, joissa on enemmän design-tyyliä, on varma tapa saada mikä tahansa yöpöytä tuntumaan mukautetulta ja kotoisalta tilassasi. Valitse mitä tahansa geometrisistä muodoista metallipintoihin, pitkiin profiileihin tai lyhyisiin kahvoihin.

03 Nojaa nahkaan
Kun henkilökohtainen tyylisi ottaa vähempi on enemmän -lähestymistavan , nahkainen vetolaatikko on ylivoimaisesti paras asia, jonka voit tehdä yksinkertaisen yhden laatikon yöpöydän nostamiseksi. Kiinnitä taitettu nahkapala yhdellä naulalla saadaksesi upean utilitaristisen ilmeen. Suosittelemme pitämään yöpöydän alkuperäisessä vaaleanpuisessa tilassa minimaalisen ulkonäön saamiseksi, joka näyttää erittäin kalliilta.

04 Työskentele Woodgrainin kanssa
Jos olet hankkinut puisen laatikon IKEA-setti ja haluat antaa sille eloa, harkitse laatikoiden etuosien värjäämistä lämpimänvärisellä tahralla ja niiden kontrastia rungon tuoreella maalikerroksella. Kirkas valkoinen sävy tekee puusyistä pop. Viimeistele ulkoasu upouudella laatikon vetäjillä, kuten näillä pitkillä messinkillä.

05 Lose It Over Marble
Marmori on kallista ja raskasta – ei realistisin neljännen kerroksen kävelylle – mutta jos ollaan rehellisiä, se on myös liian kaunis ohitettavaksi. Kun haluat ulkoasun halvemmalla (sekä painolla että hinnalla), yksinkertainen kuorittava ja kiinnitettävä kontaktipaperi muuttaa minkä tahansa yöpöydän yläosan aidolta. Varmista vain, että löydät sellaisen kiiltävällä viimeistelyllä kelvollista tekoa varten. Kuka sanoi, että et voi saada kaikkea?

06 Make It Sweet with Cane
Ruokotrendi (luonnollinen materiaali, jossa on ikoninen kudottu kuvio) ylittää useita tyylejä, boho-tyylistä rustiikkiin ja tuntuu riittävän ajattomalta koristaakseen sänkyäsi tulevina vuosina. Yöpöydän laatikon etuosassa oleva keppipanelointi on juuri sitä mitä tarvitset, jotta jokainen pala tuntuu kevyemmältä ja lämpimämmältä.

PIKAVINKKI
Reunat ovat taipuvaisia hankaloitua, joten muista kompensoida se jonkinlaisella kehyksellä keppipaneelin ympärillä. Neljä puukappaletta, jotka on maalattu laatikoihisi sopivaksi, tekevät työn kauniisti.

07 Make It Midcentury
Mikä tahansa, jossa on kapenevat jalat ja tyylikäs siluetti, voi olla vuosisadan puolivälin modernia. oikea lähestymistapa. Tumma tahra, messinkinen vetolaatikko ja mustat topit saavat tämän IKEA-ostoksen tuntumaan säästellyltä helmiltä. Muista vain lukea värjäysaineesi ohjeet huolellisesti saadaksesi virheettömän lopputuloksen.

08 Maalaa uusille kasvoille
Yhdellä maalipurkilla voi olla suuri merkitys. yöpöytäsi ulkoasussa, puhumattakaan muusta makuuhuoneesta. Jos haluat kalliin tunteen, kokeile sävyjä. Rakastamme sitä, kuinka tässä makuuhuoneessa on tyyliltään erilaisia sinivihreitä sävyjä yöpöydästä, seinistä ja verhoista luodakseen rauhallisen ja tyylikkään pakopaikan. Saatat joutua aloittamaan prosessin kevyellä hiomalla, ja muista vain lukea maalisi etiketti varmistaaksesi, että se sopii yöpöydällesi. Hauskoja vetolaatikon vetäjiä ja kontrastivärinen puusyistä valmistettu yläosa auttavat yhdistämään koko lookin.

09 Soita huilua
Suosittu uurrettu look (voidaan kutsua myös nimellä uurrettu tai uritettu) on loistava tapa lisätä tekstuuria huoneeseen ja tuoda hieman art deco -glamouria. Ainoa ongelma on, että uurretun kappaleen saaminen käsiisi voi maksaa melkoisen pennin. Hyvä uutinen on, että ulkoasu on helppo luoda uudelleen pienellä rahalla.

Vaikka jotkut tee-se-itse-työntekijät päättävät leikata, rivittää ja liimata sarjan puisia tappeja projektin pintaan, voit myös poimia arkki napakäärettä paikallisessa rautakaupassa. Materiaali on joustavaa, helposti leikattavaa ja luonnollisesti uurteinen. Leikkaa vain laatikon kokoiseksi ja kiinnitä puuliimalla.

10 osuma mattapintaan
Kaikenlaisen suuren kontrastin luominen on yksisuuntainen lippusi korkealle draama. Henkilökohtaisesti rakastamme ajatusta kontrastisista viimeistelyistä, kuten tästä mattamustasta maalista, joka on yhdistetty metallisten messingisten vetolaatikoiden kanssa. Tämä yhdistelmä sopii täydellisesti glamiin ja nykyaikaiseen sisustukseen, ja se luo aina huomiota herättävän muotoilutyylin. Täydellisen mattapintaisen lopputuloksen saavuttamiseksi yöpöytäsi, muista noudattaa tarkasti maalisi ohjeita.