peilit sisustuksessa

Kauneimmat peilit kotiisi – 12 upeaa vaihtoehtoa

Peilit eivät ole pelkästään käytännöllisiä esineitä, vaan ne voivat myös toimia merkittävinä sisustuselementteinä kotona. Oikein valittu peili voi avata tilaa, lisätä valoisuutta ja tuoda persoonallista ilmettä mihin tahansa huoneeseen. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia ideoita siitä, miten voit valita kauneimmat peilit kotiisi.

Pond peili

Pond-peili large Ferm Livingiltä on näyttävä ja käytännöllinen seinäpeili, joka tuo eleganttia ilmettä kotiisi. Sen epäsymmetrinen muoto on inspiroitunut veden vapaasta liikkeestä, ja peili voidaan kiinnittää sekä pysty- että vaakasuoraan. Valmistettu laadukkaasta peililasista ja MDF-kehyksestä kromipinnoitteella, tämä peili lisää tilantuntua ja valoisuutta mihin tahansa huoneeseen. Mitat: 63,5 cm leveys, 110 cm korkeus.

Farah rottinkinen peili

Farah peil

Punotusta vaaleasta luonnonmateriaalista valmistettu kehys tuo luonnonläheistä charmia ja raikkautta kotiisi. Tämä kaunis peili on väriltään vaalea luonnoväri ja sen mitat ovat 60 cm pituutta ja 45 cm leveyttä. Se sopii erinomaisesti niin eteiseen, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin, tuoden tilaan kevyttä ja ilmavaa tunnelmaa.

Essis Collection by Lasilinkki Hexagon-peili

Hexagon-peili

Essis Collection by Lasilinkki Hexagon-peili on yksinkertainen ja tyylikäs peili, josta on saatavilla useita väri- ja kokovaihtoehtoja. Kauniisti muotoiltu Hexagon-peili sopii monipuolisesti eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin toimiessaan niin kätevänä pöytäpeilinä kuin suurena seinäpeilinä. Peili on loistava tapa lisätä tilantuntua ja valoisuutta huoneeseen.

Hexagon-peili on valmistettu käsityönä laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, mikä takaa pitkän käyttöiän. Peilin mukana toimitetaan ruuvit kiinnitystä varten, joten sen asentaminen on helppoa ja vaivatonta.

Cheyenne-peili

Cheyenne peili

Cheyenne-peili on elegantti koristepeili, joka lisää tyylikkyyttä ja valoisuutta mihin tahansa tilaan. Peilin mitat ovat 101 x 87 cm, ja sen ajaton design sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu peili toimitetaan ruuveineen, mikä tekee asennuksesta vaivatonta. Tämä näyttävä koristepeili on täydellinen valinta, kun haluat tuoda tilaan lisää avaruutta ja hienostuneisuutta.

Spiralli peili

Tutustu upeaan 80 cm halkaisijaltaan olevaan Spiralli-peiliin, jossa on kaunis rottinkinen kuviointi kehyksessä. Tämä peili tuo sisustukseesi luonnonläheistä kauneutta ja keveyttä. Kehys luo huoneeseen miellyttävää tunnelmaa ja tekee siitä täydellisen valinnan kotiisi tai toimistoosi.

Umbra Hubba Pebble peilisetti

Umbra Hubba Pebble 3 kpl peilisetti

Umbra Hubba Pebble peilisetti sisältää kolme erilaista peiliä. Näiden peilien asentaminen on nopeaa ja vaivatonta, ja voit sommitella ne juuri haluamallasi tavalla tai käyttää niitä erikseen. Hubba Pebble tuo leikkisyyttä seinillesi ja sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Pienempien peilien mitat ovat 28,2 x 19,9 x 1,9 cm ja isomman peilin mitat ovat 31,3 x 26,2 x 1,9 cm. Tämä peilisetti on täydellinen valinta lisäämään persoonallisuutta ja visuaalista mielenkiintoa kotiisi.

Helios vintage peili

Helios-peili vintage on upea messinkinen aurinkopeili, joka tuo tilaan ylellistä hohtoa ja valoisuutta. Halkaisijaltaan 96 cm peili sopii mainiosti niin eteiseen kuin olohuoneeseenkin. Laadukkaista materiaaleista valmistettu peili on sekä tyylikäs että kestävä, ja se toimitetaan helposti asennettavana ruuveineen. Tämä näyttävä peili on täydellinen valinta, kun haluat luoda tilaan ainutlaatuisen ja elegantin ilmeen.

Rowico Confetti peili

Rowico Confetti peili

Rowico Confetti -peili on tyylikäs ja monikäyttöinen sisustuselementti, jonka mitat ovat 90 x 60 cm. Kehysvaihtoehdot ovat musta, valkoinen, valkopesty taami ja öljytty tammi. Peili voidaan ripustaa pysty- tai vaakasuoraan, mikä lisää sen monipuolisuutta eri tiloissa. Taustalevy on vaneria, ja peilin kiinnityksessä on käytetty upotettuja metallikannakkeita.

House Doctor Walls peili

House Doctor Walls pyöreä peili

House Doctor Walls -peili on tyylikäs ja kookas sisustuselementti, jonka halkaisija on 80 cm. Kirkas pyöreä peili avartaa tilaa ja lisää valoisuutta. Se sopii erinomaisesti monenlaisiin huoneisiin, kuten eteiseen, olohuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Peilissä on pienet reiät ripustamista varten, mikä tekee asennuksesta helppoa. Värivaihtoehtoina ovat kirkas, harmaa ja ruusukulta.

VidaXL seinäpeili

Tyylikkäs vidaXL seinäpeiliin on valmistettu mustasta metallista. Tämä neliönmuotoinen peili, josta löytyy lukuisia kokovaihtoehtoja, tuo modernia ilmettä mihin tahansa huoneeseen. Sen minimalistinen ja ajaton muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan sekä pieniin että suuriin tiloihin, ja se sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Tämä peili ei ainoastaan lisää valoisuutta ja tilantuntua, vaan toimii myös kauniina sisustuselementtinä.

Cillia-peili

Cillia-peili

Cillia-peili Bloomingvilleltä on tyylikäs ja kompaktin kokoinen peili, joka tuo luonnollista kodikkuutta kotiisi. Peilin mitat ovat 38 x 41 cm, ja se on valmistettu polyhartsista ja peililasista. Sen ajaton muotoilu ja luonnollinen väri tekevät siitä täydellisen lisän erilaisiin sisustustyyleihin. Tämä peili lisää tilantuntua ja valoisuutta mihin tahansa huoneeseen.

Liz lattiapeili

Liz-lattiapeili on iso ja tyylikäs peili, jonka mitat ovat 60×180 cm. Peili on kehystetty sirolla ja modernilla kultaisella alumiinikehyksellä, joka tuo tilaan eleganttia ilmettä. Peilin voi sijoittaa lattialle tukijalan avulla tai kiinnittää seinälle. Tämä monikäyttöinen peili sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja lisää tilantuntua ja valoisuutta huoneeseen.

Vinkkejä peilin valintaan

1. Valitse peili tilan mukaan

Ensimmäinen askel peilin valinnassa on huomioida tila, johon peili tulee sijoittaa. Suuri peili voi avata ahtaankin tilan ja tehdä siitä visuaalisesti suuremman näköisen. Esimerkiksi olohuoneeseen voi valita lattiapeilin, joka heijastaa valoa ja lisää tilantuntua. Makuuhuoneeseen taas sopii hyvin seinäpeili, joka toimii samalla käytännöllisenä elementtinä pukeutumisessa.

2. Valon lisääjä

Valitse peili, joka sijoitetaan niin, että se heijastaa luonnonvaloa tai valaistusta tehokkaasti. Tämä auttaa lisäämään valoisuutta huoneeseen ja voi tehdä tilasta viihtyisämmän ja avaramman tuntuisen.

3. Tyylikäs design

Peili voi olla myös merkittävä sisustuselementti, joka tuo tilaan persoonallista ilmettä. Valitse peili, jonka kehys ja muotoilu sopivat huoneen yleiseen tyyliin. Esimerkiksi antiikkityylinen kehys voi tuoda eleganssia perinteiseen sisustukseen, kun taas moderni ja pelkistetty peili sopii hyvin minimalistiseen tilaan.

4. Toiminnallisuus

Peilin valinnassa on tärkeää huomioida myös sen käyttötarkoitus. Esimerkiksi eteiseen voi olla hyvä valita peili, jonka yhteyteen on liitetty käytännöllisiä säilytysratkaisuja avaimille tai muille pienille esineille. Kylpyhuoneeseen taas kannattaa valita kosteutta kestävä peili, joka säilyttää kauniin ulkonäkönsä pitkään.

5. Persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä

Älä pelkää valita peiliä, jotka tuovat esille omaa persoonallisuuttasi ja mieltymyksiäsi. Esimerkiksi värikkäät kehykset tai epätavalliset muodot voivat tehdä peilistä katseenvangitsijan, joka kertoo jotain sinusta ja kodistasi vieraille.

6. Käsityön arvoa

Jos arvostat käsityönä tehtyjä esineitä, harkitse peilin hankintaa paikalliselta käsityöläiseltä tai pieneltä valmistajalta. Näin saat uniikin ja laadukkaan tuotteen, joka kestää aikaa ja joka voi olla myös ekologisempi vaihtoehto massatuotetuille peileille.

Scroll to Top